Qui som?

Art-Tra Barcelona


Som un grup d’artistes plàstics i visuals, que hem treballat per l’actualització de l’art a l’escena cultural de Barcelona, formant part alguns de nosaltres de col·lectius com les galeries Trànsit-Art (1993), Espai Blanc (1997) i Aqua Fortis (2013), a Art Actual Artistes Agrupats (1996) -posteriorment amb el nom d'Art Actual Artistes Associats 4AS (1999)-, Abstracció Intimista de l’Espai (1996), Art Actual Barcelona (1997) i Alter-Art (2003), entre altres.

L’objectiu fonamental del nostre grup és poder desenvolupar un treball de caire cultural, donant a conèixer una sèrie d’activitats relacionades amb tot tipus de manifestacions plàstiques contemporànies, de manera que aquestes s’insereixin en l’ambient social de la manera més positiva possible.

Amb aquest objectiu, hem treballat als locals de l’Escola d’Escriptors de Barcelona - Aula de Lletres, amb el nom d'Art Actual - Aula de Lletres, hem portat la nostra programació a la Casa Elizalde amb la col·laboració del Districte de l’Eixample de Barcelona, amb la Galeria Espai Blanc, i en col·laboració amb altres galeries i col·lectius internacionals. Fa poc hem tornat a agrupar-nos amb el nom d’Art-Tra, grup que  varen formar alguns dels nostres membres el 1998 i que ara, amb la incorporació de nous artistes, continuarem tirant endavant amb els mateixos objectius que ens han unit al llarg de tots aquests anys.

Tots els nostres membres són artistes que porten un bagatge d’exposicions professionals, tant a Catalunya com internacionalment. En aquest moment som deu membres en exposicions de grup, però ens hem obert en altres mostres temàtiques on han arribat a participar una cinquantena d’artistes plàstic-visuals.
El nostre treball en equip ens dóna la possibilitat de convertir en realitats el que podrien ésser només desitjos.

(English)

We are a group of artists working with the aim to update the cultural scene of Barcelona, some of us have taken part in exhibitions at galleries such as Trànsit-Art (1993), Espai Blanc (1997) and Aqua Fortis (2013), Art Actual Artistes Agrupats (1996) -later renamed as Art Actual Artistes Associats 4AS (1999)-, Abstracció Intimista de l’Espai (1996), Art Actual Barcelona (1997) and Alter-Art (2003) among others.

Our main objective is to work in promoting culture with activities related to all kinds of contemporary art manifestations, so that they will end up integrated in the social dynamics in the most positive way.

Thus, we have exhibited at  Escola d’ Escriptors de Barcelona Aula de Lletres under the name of “Art Actual-Aula de Lletres“, at Casa Elizalde with the collaboration  and support of the Eixample District, also Espai Blanc gallery in 
El Born District, and other galleries and international associations.

We have recently re-grouped under the name of ART-TRA, which represents some of our oldest members -since 1998- and also new incorporations.
We will continue working focused on the same goals that have brought us together throughout all these years.

All of our members are artists who have taken part in exhibitions in Catalonia and abroad. At this moment, we are just a group of ten members but willing to join other projects with any number of artists (up to fifty, altogether).
Our teamwork gives us the opportunity to share interests and techniques and allows us to make our dreams and artistic projects come true and be interesting and useful to society.



(Français)


Nous sommes un groupe d’art contemporain de Barcelone nommé ART-TRA, qui a travaillé pour la mise à jour de l’art sur la scène culturelle à  Barcelone. Certains artistes du groupe ont fait partie de plusieurs collectifs artistiques, comme les galeries Trànsit-Art (1993), Espai Blanc (1997) ou Aqua Fortis (2013), et ils ont participé aussi à la création de groupes, comme Art Actual Artistes Agrupats (1996) –plus tard sous le nom d’ Art Actual Artistes Associats 4AS (1999)-, Abstracció Intimista de l’Espai (1996), Art Actual Barcelona (1997) et Alter-Art (2003), parmi d’autres.



Notre groupe a pour but principal de développer un travail culturel,  tout en faisant connaître une série d’activités liées à toutes sortes de manifestations artistiques contemporaines, qui visent  une influence positive dans le domaine social.



C’est dans ce but que nous avons travaillé dans les locaux de l’Escola d’Escriptors de Barcelona-Aula de Lletres, sous le nom d’Art Actual-Aula de Lletres, que nous avons participé à la programmation de la Casa Elizalde en collaboration avec le Districte de l’Eixample de Barcelone, avec la Galerie Espai Blanc, et en collaboration aussi avec d’autres galeries et groupes artistiques internationaux. Depuis peu nous avons reconstitué notre groupe, nommé à présent Art-Tra Barcelona, un collectif qui se compose d’anciens membres ,responsables de la création des premiers groupes en 1998, et  qui a incorporé récemment de nouveaux artistes avec lesquels nous poursuivrons les mêmes objectifs de ces dernières années.



Tous les membres de notre groupe sont des artistes professionnels qui ont un long parcours d’expositions, chez nous et à l’étranger. En ce moment notre groupe compte dix membres qui participent aux expositions collectives, mais nous avons organisé aussi d’autres expositions auxquelles ont participé jusqu’à une cinquantaine d’artistes plasticiens. Notre travail en équipe nous aide à rendre réel ce qui pourrait n’être qu’un simple désir.
                                                  -----------

Relació d'artistes que formen part d'ART-TRA Barcelona    -  Artists  :

Bruix.net (www.bruix.net),
Jordi Cerdà (www.jordi-cerda.com),
Elvira Fustero (http://elvirafustero.blogspot.com.es/),
Martí Rom (www.martirom.com),
Marta Montcada (www.martamontcada.cat),      
Josep Pérez González  (https://espaitarlatana.cat )
Esther Porta (www.estherporta.cat),

                                                 -------------

Darreres exposicions com a grup:

 

- Sala d’exposicions de Ronda Barcelona. “Diàlegs de Bosc” 2021

- Galeria Artemisia. Les Franqueses del Vallès. “Art-Tra”. 2020

- Sala Ca Revolta. València. “Art-Tra”. 2019

- Centre Cívic Mas Lluí. Sant Feliu de Llobregat. 2019

- Claustre de la Casa de Cultura. Tossa de Mar. “Grup Art-Tra a Tossa”. 2018

                                                 --------------

Crítica de Ramon Casalé arran de l'exposició a València entre gener i febrer de 2019:


EL GRUP ART TRA. LA CONTEMPORANEÏTAT DE L’ART

El grup d’artistes denominats Art-TRA Barcelona el componen deu creadors de diferents disciplines que recentment s’han constituït com a col·lectiu, encara que des de fa temps existeix un vincle entre ells, ja que en altres moments  han compartit exposicions o bé han participat en diverses associacions. Ara tenim l’oportunitat de veure els seus recents treballs a la Sala Ca Revolta, on el públic trobarà un ampli ventall de propostes pictòriques, ja que degut a les característiques especials –es tracta d’un espai multifuncional- que ofereix la sala, no hi ha peces escultòriques. La majoria de les obres es mouen dins de l’apartat abstracte i conceptual. Tots els integrants del grup viuen i treballen a Barcelona amb una llarga experiència dins del terreny expositiu, tant a nivell nacional com internacional.

Com es complex dedicar un comentari ampli al treball de cadascun d’ells,  només faré referencia als aspectes que considero més importants i representatius. En el cas de Neus Aller, sol emprar la tècnica mixta i el collage damunt paper fet a mà o fusta. Les seves composicions, tant si giren en torn a representar una mena de paisatge singular, com si s’endinsen en l’àmbit més poètic i espiritual, traspuen sinceritat i expressivitat.

Pere Bruix és un artista polifacètic que conrea diferents disciplines , encara que se sent més còmode dins del terreny de la imatge digital, on el color i la línia horitzontal són elements essencials en les seves composicions damunt de les planxes d’alumini. La matèria, l’univers i tot allò que tingui relació amb l’espai formen part del seu ideari habitual.

De Martí Rom coneixem les seves escultures de ferro i fusta, però aquí presenta un conjunt d’acrílics i collages sobre fusta, transformant la realitat d’un món dual, o sigui entre salvatge i racional, tal com veiem en les particulars fisonomies dels personatges representats que, alhora, destaquen pels seus gran ulls que semblen observar-nos fixament. D’alguna manera, aquests rostres evoquen el món transgressor i primitiu de Basquiat.

Quant a Marta Montcada, la sensibilitat i harmonia que expressen els seus pensaments els trasllada a les seves pintures, tant si són realitzades amb tècnica mixta damunt paper o de tela i seda, on s’aprecia el seu interès pel color blau principalment que tant pot integrar-se en un entorn geològic com marí.

A Adelaida Murillo també li atrau el color blau que, en molt casos, sol ocupar la major part de la tela, on també  hi incorpora el vermell, però de manera esquemàtica, com si volgués trencar lleugerament amb la presència notòria del blau. A Murillo la podem incloure dins la tendència de l’abstracció lírica, on algunes elements geomètrics apareixen surant l’espai.

Per a Laura Roca la natura és la principal protagonista  de les seves teles i papers, on no sols la pintura sinó també la fotografia hi és present. La seva pintura és abstracta, però s’intueixen unes formes que podrien aproximar-se al terreny figuratiu. El món de les ombres, a base d’incorporar unes zones fosques on la llum és obstaculitzada, juntament amb la repetició i la seriació d’imatges on predomina el blau, provoquen la sensació de moviment.

Els olis d’Esther Porta són quasi bé minimalistes; unes simples línies horitzontals de diferents colors divideixen la tela, la qual està  cromàticament treballada amb tonalitats neutres, i que indiquen que l’artista s’aproxima a l’univers oriental, o el que és el mateix, busca la pau interior a través de la reflexió i la contemplació.

Elvira Fustero treballa tant l’escultura com la pintura. Aquí exposa obres on l’abstracció és l’única protagonista, mitjançant la taca i el gest que, juntament amb unes gammes cromàtiques neutres aplicades damunt la tela o el paper, accentuen més la idea d’introspecció i silenci.

Els gravats de José Pérez González mostren la natura des d’una perspectiva plenament singular. Les fulles i les branques dels arbres configuren un univers dinàmic, on el moviment es distingeix en cadascun dels elements representats. Sol emprar la tècnica litogràfica i els gofrats.

Finalment, l’artista conceptual Jordi Cerdà presenta unes peces que incorporen en un mateix quadre la fotografia, la pintura i el collage, a mode de fotomuntatge. En totes elles s’aprecia el seu interès per connectar l’art i la història, o el que és el mateix, fer una relectura de tot allò que es pugui incloure a la pròpia obra, tant si és una poesia visual com si és un metallenguatge.

A mode de resum podríem afegir que el treball del grup Art-Tra reflecteix perfectament les diferents maneres de representar l’art contemporani al nostre país, i això que només s’exposen les seves pintures, ja que si tinguéssim l’oportunitat de veure la resta de disciplines que desenvolupen habitualment, tindríem una visió encara més amplia i fidedigna de la seva vàlua creativa.


Ramon Casalé Soler
Membre de l’Associació Internacional de Crítics d’Art (AICA)


_____________________________________

Vídeo de la Galeria Artemisia per a la presentació de l'exposició del grup (maig - setembre 2020):
https://www.youtube.com/watch?v=Gzpv455X8fo&feature=youtu.be
 _____________________________________

Relació dels artistes amb un currículum resumit


Neus Aller

                        Neus Aller, artista dedicada a la pintura, gravat i fotografia. Nascuda a Barcelona, és llicenciada en Belles Arts, en pintura i gravat, catedràtica de Dibuix. Altres estudis a l’Escola d’Arts i Oficis, Cercle de Sant Lluc. També fa còmic i il·lustració.
 BEQUES:   Universitat   ” Menéndez Pelayo”   de  Santander.   Any 1974.
 PREMIS:    Premi de dibuix, concedit per la Dirección General  de Bellas Artes. Any 1971.
                    Premi de  pintura,  concedit per la Sala Parés de Barcelona. Any 1970.
Participa en exposicions i mostres d’art bàsicament a Barcelona, però també a Colònia, Berlin, Gant, Luxemburg, Madrid, Paris, Toulouse, Palma de Mallorca, Girona, Mataró, Madrid, València, Zaragoza, Vic, Granollers, La Garriga, Sitges...



Títol:  Retalls     -     Any: 2017    -    Sèrie: "Empara’m terra"      -      Mides : 38 x 165 cm
Tècnica :   mixta amb paper fet manualment i collage





Sèrie : "L’ésser".  -  Títol: Univers, et canto -   Any : 2018     -      Mides :130 x 97cm
Tècnica :  Paper fet manualment, tècnica mixta sobre lli



Bruix.net

           Pere Bruix Riera, “Bruix.net”, artista plàstic-visual. Nascut a Barcelona, és llicenciat en Belles Arts, estudis a les facultats de Barcelona i València, i catedràtic de Dibuix. Altres estudis a l’Escola d’Arts i Oficis, a l’Institut del Teatre en cinema i video, a Arts del Llibre en gravat i litografia, i a l'I.C.E (de la Universitat de Barcelona i de la U.P.C.) sobre diferents programes de multimèdia. Treballs en imatge digital, pintura, escultura, fotografia, cinema, video, gravat, litografia, serigrafia, disseny i instal·lacions on inclou video, fibra òptica i electrònica interactiva. Professor de Disseny per Ordinador des de 1988, curador d’exposicions i promotor d'activitats d'art contemporani des de 1996. Comentarista d'art en diferents revistes. Actualment es dedica professionalment i en exclusivitat a realitzar la seva obra artística.

            Ha participat en 153 mostres d’art, a Barcelona, Bilbao, Basilea, Berna, Berlin, Dresden, Gant, Luxemburg, Madrid, Montreal, Nova York, Paris, Palma de Mallorca, Pforzhein i Riesa a Alemanya, Rio de Janeiro, Sant Sebastià, Szolnok a Hungria, València...


Títol: Representació de creació de matèria a partir del bosó de Higgs, represent. virtual 1. - Any: 2003
Sèrie: "Llenguatge digital virtual"    -    Catalogació nº: LLDV.01B.03       -     Mides :0,577 x 0,880m
Tècnica :   Impressió en Cama Plana i amb tintes UV sobre planxa d'alumini Dibond blanca.





Títol: Diferents estats de l'energia (en astrofísica), represent. digital 3. - Sèrie : "Llenguatge digital".
Any : 2007         -       Catalogació nº: LLD.03B.07        -        Mides :0,74 x 0,506 m
Tècnica :  Impressió en Cama Plana i amb tintes UV sobre planxa d'alumini Dibond




Jordi Cerdà 

Jordi Cerdà Gerebea, dissenyador i llicenciat en Belles Arts. “En les seves primeres exposicions, cap a 1968, va mostrar influències geomètriques tendents al minimalisme. A finals dels anys 60 va començar a treballar en el camp del corrent més general de l’ art conceptual. El seu treball, de fort contingut teòric, es caracteritza per una reflexió sobre l'art i la seva representació...". Gran enciclopèdia Larousse (GEL) suplement I, editorial Planeta 1998. Entre altres coses cal destacar la part lingüística-plàstica de la seva obra. El seu treball s'acostuma a desenvolupar en sèries on tracta aquests temes: ​​el mirall, la imatge de la imatge, i els conceptes de l'art. La seva col·laboració amb l'artista francès Claude Jeanmart dura des de fa més de vint anys entorn del  tema paral·lelisme. Les seves exposicions i accions s'han desenvolupat a galeries, institucions i museus a Barcelona, ​​París, Londres (Braknell), Tolosa, Lyon, Chicago, Porto, Madeira, etc. Disposa d'una àmplia bibliografia. Està present en col·leccions públiques com: Museu d'art contemporani de Barcelona MACBA, col·lecció Patrimoni La Caixa, Caixa Madrid, Museu de Girona, Fira de Mostra de Barcelona, ​​Museu Juan Cabré de Calaceite, etc. També en col·leccions privades com: Rafael Tous Barcelona, Fundació Vila Cases Torroella de Montgrí, 491 Art i Recerca Barcelona. Actualment està treballant sobre el tema de la violència institucional.




Títol: Conrado Martin Pinturas
Mides: 100x150cm
Tècnica: Pintura sobre fotografia (Fotomuntatge)
Propietat del MACBA
Any:1980




Títol: Suite Freud Lacan
Mides: 100x100cm
Tècnica: Pintura sobre fotografia i collage de miralls
Any: 1985



Elvira Fustero

Elvira Fustero López, artista plàstica-visual, pintora i escultora. Nascuda a Saragossa el 1947. Graduada a l´Escola d’Art de Saragossa. Estudis de disseny i art a Itàlia. 1975: resideix i té el seu estudi a Barcelona. Imparteix classes d’art a diferents centres de Barcelona. Seminari a l’escola d’estiu Interacció 84, Barcelona.
Ha participat en més de 140 mostres d’art, a Alemanya, Barcelona, Bilbao, Espanya, França, Finlandia, Hungria, Itàlia, Luxemburg, Noruega, Nicaragua, Suiza, San Francisco, Taipei-China….
Participació en Fires d’Art internacionals: Arco, Avignon, Arles, Arteder, Biaf, Artexpo, Saga, Fiac, Arts Libris. 
Museus i Col.leccions: Institut Français-Barcelona, Fundació Caixa de Terrassa, Fundació Roger de Bellflor-Tarragona, Museo Municipal de Badalona, Col·lecció Psuc-Barcelona, Fundació Banc de Sabadell, Taipey Fine Arts Museum-Taiguan, Col·lecció B.Santander, Fundació Caixa de Barcelona, Fundació del Futbol Club Barcelona, Museu del Císter Poblet, Fundació La Caixa-Col.lecció Testimoni, Embaixada d’Espanya a Paris.
.



Títol: Homenatge als Monegros. Sèrie: Llum i color.  Any: 2002. Mides:1.95 x 1.95 cm
Tècnica: Pigments sobre tela.



Titol: Diàleg entre cultures.
Mides: 1.86 x 1.71 x 1.20 cm
Colecció: Futbol Club Barcelona.
Any: 1997
Tècnica: Ferro- Soldadura






Martí Rom

 Neix i viu  a Barcelona el 29-05-1955, i passa temporades a Mont-roig, Tarragona.
 El seu mestre de dibuix fou l’escultor Clemente Ochoa.  1974: estudia a l’Escola d’Arts  
 Aplicades i Oficis Artístics (Barcelona),on era mestre d’Història de l’Art Arnau Puig. Comença    a exposar i fa environnements i performances. 1977: ingressa a l’Associació Artística Guipuzcoana. Donosti. De 1983 fins al 1993, és secretari de l’Associació Catalana d’Artistes Plàstics (ACAP). 1991 Col·labora en revistes:  Accions (Barcelona), Ressò (Mont-roig), Cinema 2001 (Madrid),  Lligam (Brussel·les). Bonart (Girona). 1993: és cofundador del grup Trànsit Art,  obrint  galeria a Barcelona amb el mateix nom. 1995: el grup Trànsit Art obre la galeria Espai Blanc a Barcelona fins al 2001. 1998: col·locació de set grans escultures  de F. Carulla a la façana de la Parròquia Sta. Eulàlia de Vilapicina (Barcelona). 2004: a Mont-roig del Camp (Tarragona) li fan una exposició antològica al Centre Miró, a l’Església Vella.
Col·labora amb obra conjunta amb el pintor Matt Lamb a Chicago (U.S.A.), Irlanda,  Berlin, Lille (France), Mannheim (Deutschland) i Sitges (Barcelona). 2005: Cofundador i membre de la junta directiva del Centre Miró de Mont-roig (Tarragona). 2017: Cofundador del Grup Art-Tra. Barcelona. Obres en col·leccions privades a: Catalunya, España, France, Deutschland, Belgium, Nederland, Luxembourg, United Kingdom (U.K.), Ireland (Eire), Italia, México, Uruguay, Chile, Argentina, Portugal, U.S.A  i Andorra.




Núm. 85114 “Cavall del Puig” Ferro pintat i oxidat, 105 x 77 x 22 cm




Núm. 82011 “Cérvol” Ferro patinat, 128 x 50 x 30 cm



Marta Montcada
Artista polifacètica, nascuda a Barcelona el 1961 en una família d’artistes i llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de tècniques d’estampació. Del 1984 al 2010 treballa en el Centre de Gravat Binomi de Barcelona, on és assessora tècnica i estampadora de l’obra de reconeguts artistes.
Ha obtingut premis en diferents disciplines (dibuix, pintura, fotografia) i ha presentat més de cent exposicions personals al país, Europa, Amèrica Llatina, EEUU i Japó. Participa en exposicions de grup i monogràfiques afins a la seva trajectòria com també en fires d’art internacionals. Del 1993 ençà exposa entre Catalunya i Japó, i, a partir del 2010 hi porta a terme el Festival Internacional Anual d´Art Montcada (Okayama).
Col·labora amb músics, escriptors, en trobades culturals i revistes de Cultura. En el camp del medi ambient i la sostenibilitat, impulsora del Jardí del Silenci de Gràcia. L’any 2017 ha produït amb Hirose-Montcada el llargmetratge “xicoia” (Japó-Catalunya)



         Títol: Entre roques / Sèrie: Geologies / Mides: 82 x 62 cm
  Tècnica : Pintura mixta sobre paper i taula



  Títol: Estrats / Sèrie: Geologies / Mides: 82 x 62 cm 
  Tècnica : Pintura mixta sobre paper i taula

ADELAIDA MURILLO 

  Llicenciada en Belles Arts per la Facultat de Barcelona, i estudis de gravat i litografia a l’Escola d’Arts del Llibre.
La primera exposició és l’any 1979 al Museu Mallorca. Des d’aleshores, una infinitat d’exposicions individuals i col.lectives la porten a exposar des de la seva illa natal fins a Barcelona, Madrid, Castella i Lleó, Nova York, Chicago... entre molts altres destins. És habitual la seva participació a Fires d’art nacionals i internacionals. Ha rebut diversos premis de dibuix i pintura.

Les seves darreres exposicions individuals han tingut lloc a:

      -      Ronda Barcelona. Barcelona
      -      C’an Gelabert. Mallorca
      -      Galeria Artemisia. Les Franqueses. Barcelona
-        Galeria Carme Espinet. Barcelona
-        Galeria Dionis Bennassar. Madrid
-        C’an Ginestar. Sant Just. Barcelona
-        Fundación DeArte. Medinaceli
-        Water Tower Place. Chicago
-        Galeria Ignacio de Lassaleta. Barcelona

.Amb el col.lectiu “La Ferida Lluminosa “ ha exposat al Museu de Valls, Fundación Dearte (Medinaceli) i l’Espai Betúlia de Badalona.

Des de 1985 ha il.lustrat diferents publicacions amb textos, entre altres,  de Baltasar Porcel i Teresa Costa-Gramunt.



Títol: Mons Naixents I
Mides: 100x100 cm
Tècnica: Acrílic sobre tela



Títol: Mons Naixents II
Mides: 100x100 cm
Tècnica: Acrílic sobre tela


Josep Pérez González

                             En Josep Pérez González, dibuixant, pintor i gravador, nascut a Barcelona el 1953.
Llicenciat en Belles Arts, especialitat de pintura, i Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona. Ha ampliat la formació artística en tallers de gravat amb tècniques de calcografia, litografia i gravat no tòxic a l'Escola d'Art Manolo Hugué de Caldes de Montbui, a l'Escola d'Arts i Oficis, i al Cercle Artístic de Sant Lluc de Barcelona.
Ha rebut formació de tècniques de dibuix, disseny assistit per ordinador i tractament de la imatge a l'ICE de la UPC, de la UAB i del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Ha estat professor de dibuix i catedràtic d'Ensenyament de Secundària.
Ha participat en més de cinquanta exposicions individuals, col·lectives i fires d’art, sobretot dins de Catalunya. Ha col·laborat en il·lustracions de revistes i coordinació de mostres d'art.
Actualment treballa en el seu taller de gravat a Sant Joan de Mediona (Alt Penedès), amb tècniques no tòxiques, gofrats i litografies.



Josep Pérez González
Sèrie: Preludis / composició 1
Tècnica: gravat litogràfic, monotípia
Dimensions estampa: 34 x 63 cm
Paper: 56 x 75 cm
Any estampació: 2019





Josep Pérez González
Sèrie: Preludis / composició 8
Tècnica: gravat litogràfic, monotípia i gofrat
Dimensions estampa: 34 x 63 cm
Paper: 56 x 75 cm
Any estampació: 2019


Esther Porta

Esther Porta Closas, artista plàstica. Nascuda a Badalona (Barcelona). Estudis de Dibuix i Pintura a  Estudi-4 (Badalona), Tècniques Murals a l’ Escola D’Arts i Oficis, Llotja (Barcelona), Taller d’edició de video/creació experimental (Barcelona). Treballs en fotografia, art digital i video/creació.              
Des del 2014, es dedica professionalment a exposar la seva obra en una Mostra d’Art, tots els caps de setmana de l’any, a Barcelona.
Ha participat en diferents mostres d’art a Barcelona i la resta de Catalunya. Actualment té exposades obres a galeries virtuals de Madrid i Londres.




Títol: Un nou dia  
Any: 2016 
Sèrie:  “Paisatges Onírics” 
Mides: 100x100cm
Tècnica: Oli sobre tela



Títol: El so del color
Any: 2018
Sèrie: “Sinestèsia”
Mides:74x59cm
Tècnica: Oli sobre tela


Laura Roca

           Laura Roca Codina, artista dedicada fonamentalment a la pintura, però també al dibuix, a la fotografia i al gravat. Nascuda a Arès (França) l’any 1949, és llicenciada en Belles Arts (especialitat Gravat) per la Universitat de Barcelona, i en Filosofia i Lletres per la mateixa Universitat. Formació complementària en diversos tallers, de paper, xilografia, serigrafia i litografia. Ha estat  professora catedràtica d’Ensenyament de Secundària. Actualment es dedica en exclusivitat a l’activitat artística en el seu estudi de Barcelona.
Seleccionada en el XXII Premi internacional de dibuix Joan Miró. Barcelona 1983.
Elaboració d’un cartell per la campanya “El gust per la lectura”, del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l’any 1999.
            Ha participat en una seixantena d’exposicions, a Barcelona, Lleida, Manresa, Tòquio, Colònia, Paris, Gant, Toulouse, Sevilla, Zaragoza, Estella, Madrid, Palma de Mallorca, Terrassa, Cadaqués, L’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Calldetenes, Sallent, La Garriga...





Títol: “Miralls d’aigua”
Any: 2012
Mides : 80 x 80 cm
Tècnica :  Oli sobre tela



Títol: “Aigües trèmules”
Any : 2018
Mides : 94 x 120 cm
Tècnica : Oli sobre tela




Comentarios

Entradas populares de este blog